Информация за доставка

"ОФ ИМПОРТ" ЕООД използва платежните и куриерски услуги на фирма Еконт Експрес. Поръчаните стоки се изпращат и доставят до посочен от купувача адрес за доставка или офис на Еконт Експрес.

Всички доставки се извършват с опция преглед и тест (ако е възможен), само на територията на България, разходите за доставка се поемат от купувача.

"ОФ ИМПОРТ" ЕООД препоръчва на всички клиенти да прегледат получената стока преди заплащане, тъй като не носи отговорност за възникнали повреди и наранявания на продуктите (опаковките) или друг видим дефект възникнал при транспорта.

Срок за доставка

Направените поръчки се обработват по следния начин :

- продукти поръчани и потвърдени до 15:30 часа се доставят на следващия работен ден с изключение на населените места с специфичен график на разнос за куриерите.

- продукти поръчани и потвърдени след 15:30 часа се доставят до 2 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

Стойност на доставката

Стойността се определя на база официалната тарифа на Еконт Експрес и зависи от теглото и наложения платеж на пратката. 

Начин на плащане

Купувачът може да избере плащане на стоките чрез:

- наложен платеж, плащането се извършва в брой (в български лева) на куриера при получаване на пратката.

- банков превод, стойността само на избраните продукти се превежда предварително от клиента въз основа на получена банкова сметка (проформа фактура или друг документ). Стойността на доставката се заплаща отделно на куриера при получаване на пратката.

Получаване на стоката

Ако купувачът приеме пратката, той се задължава да заплати в момента на получаване пълната стойност на доставената поръчка.

Ако след преглед на пратката купувачът откаже да я приеме поради вина на "ОФ ИМПОРТ" ЕООД (сгрешен, неработещ продукт), транспортните разходи са за сметка на фирмата. Ако отказът е по лични причини, разходите за връщане се поемат от купувача.

Връщане на закупен продукт

Купувачът има право да върне закупена стока в рамките на 14 работни дни от получаването в случай, че същата не е използвана и е с ненарушена цялост на опаковката и търговския вид, съгласно условията на чл.55 от ЗЗП.

В този случай сумата на стоката се възстановява от "ОФ ИМПОРТ" ЕООД след връщането, а транспортните разходи се поемат от купувача, освен когато се отнася  за несъответствия с публикуваното в сайта.

Няма да бъдат приемани продукти, които са: поправяни, повредени от клиента, с нарушена опаковка, следи от използване, одрасквания, следи от удар или не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени.